ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Στην κοινωνία μας σήμερα είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιούμε κατάλληλα την ορθότερη ποιοτική εφαρμογή στα τρόφιμα μας. Έτσι έχουμε διάφορους τρόπους μαγειρικής εκ των οποίων ο συνηθέστερος είναι το τηγάνισμα. Αυτός ο τρόπος χρησιμοποιείται συνηθέστερα στην Ελληνική κοινωνία καθώς είναι και αυτός όπου κυρίως προβάλλεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι τρόποι μαγειρικής πρέπει να έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την μη καταστροφή των βιταμινών ώστε να μπορούν άμεσα να είναι εύπεπτα από τον οργανισμό των ανθρώπων. Εγγυται πλέον στην ενασχόληση του Έλληνα πολίτη με την επεξεργασία των τροφίμων και ποια διαδικασία μαγειρικής θα ακολουθήσει ώστε να απολαύσει το πιο υγιεινό τρόφιμο. Σκοπός μιας πραγματικής πολιτείας είναι μέσα από χημικές αναλύσεις τεχνολόγων τροφίμων και χημικών επειδή θα εργάζονται στο τεράστιο αυτό μηχανισμό ελέγχου τροφίμων να δώσει πληρέστερη και αντικειμενική ενημέρωση για τον ορθότερο τρόπο μαγειρικής που θα επιφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία του. Διάφορες τέτοιες αναλύσεις πρέπει να εκτελεστούν από μία πραγματική Πολιτεία ώστε να αποδεικνύεται στον Έλληνα πολίτη πώς μπορεί να απολαύσει τους καρπούς της μητέρας φύσης με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την υγεία του. Αυτοί όλοι οι μηχανισμοί είναι αναγκαίο να είναι σε δημόσια θέα ώστε να είναι άμεσα κατανοητή όλη η γνώση που θα προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη. Τέτοιους μηχανισμούς που θα λειτουργούν υπέρ του ανθρώπου μπορεί να δημιουργήσει μόνο μία Πολιτεία ανιδιοτελών ενωμένων ανθρώπων.
Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
source https://www.e-synews.gr/wp/2022/06/04/tropoi-epexergasias-trofimon/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tropoi-epexergasias-trofimon
0 Σχόλια