ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πότε ο πολίτης θα αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει φρένο ο ίδιος;

Πότε ο πολίτης θα αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει φρένο ο ίδιος; e-synews.gr

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πότε ο πολίτης θα αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει φρένο ο ίδιος;

Stergios Tzintzios ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Έχουμε φτάσει να λέμε διότι όλοι πήγαμε μία βόλτα στο εξωτερικό «τί ωραία που είναι εκεί», «τί ωραίοι δρόμοι, περιοχές με πράσινο, ησυχία, καθαρή ατμόσφαιρα».

Εδώ γιατί υπάρχει αυτό το χάος; Που η πρώτη πόλη στον πλανήτη είναι Ελληνική! Ο πρώτος πολιτισμός με δομημένη πόλη είναι ο Ελληνικός! Ενώ εμείς διδάξαμε την πόλη, το σημείο που ζουν , συγκεντρώνονται και δρουν οι πολίτες καταλήξαμε να μην έχουμε πόλη.

Διότι αυτοί που βγαίνουν εκάστοτε είτε εντός είτε εκτός της χώρας κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί για το δικό τους προσωπικό όφελος. Εμείς, τί ακριβώς κάνουμε; Γιατί δεχόμαστε αυτό που συμβαίνει;

Συμφωνήσαμε πως το άδικο είναι τρόπος ζωής. Συμφωνήσαμε σε μία ανύπαρκτη δικαιοσύνη λέγοντας «μην περιμένεις από τους δικαστές». ΟΧΙ. Εγώ περιμένω. Γιατί το δίκαιο για να υπάρχει πρέπει να πηγάζει μέσα από την ίδια την πολιτεία όπου η πολιτεία θα νομοθετεί με βάση το όφελος του συνόλου των ανθρώπων.

Σήμερα πόσοι νόμοι είναι απέναντι στον άνθρωπο; Να πούμε τους 4 μνημονιακούς νόμους; Να πούμε τους νόμους με τους οποίους δόθηκαν οι Εθνικές μας οδοί; Να πούμε τους νόμους με τους οποίους αποστρατικοποιείται ολόκληρη η χώρα; Τί όφελος έχει ο πολίτης από την ανηθικότητα που επικρατεί;

Και πότε ο πολίτης θα αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει φρένο ο ίδιος;

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

The post Πότε ο πολίτης θα αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει φρένο ο ίδιος; appeared first on e-synews.gr.



source https://www.e-synews.gr/2024/06/18/pote-o-politis-tha-antilifthei-oti-prepei-na-valei-freno-o-idios/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια