ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οργισμένη η Μαρία Καρυστιανού: Η διεφθαρμένη Ούρσουλα Φον ντερ Λάιν “ξεπληρώνωντας γραμμάτια” βάζει πλάτη στη συγκάλυψη των Τεμπών!

Οργισμένη η Μαρία Καρυστιανού: Η διεφθαρμένη Ούρσουλα Φον ντερ Λάιν “ξεπληρώνωντας γραμμάτια” βάζει πλάτη στη συγκάλυψη των Τεμπών! e-synews.gr

Το ότι η πρόεδρος της κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν είναι διεφθαρμένη ως το κόκκαλο το γνωρίζουμε απο άλλες υποθέσεις, όπως το Pfizer Gate, όπου η Φον ντερ Λάιν ισχυρίζεται πως έτσι απλά… έχασε τα μηνύματα που αντάλλαζε με τον κτηνίατρο Μπουρλά για τις αδιαφανείς συμφωνίες με υπερβολικά τεράστιες ποσότητες εμβολίων της Pfizer, και με χρέος για τους ευρωπαίους πολίτες άνω των 4 δις εκατ. ευρώ, που το μεγαλύτερο μέρος πετάχτηκε στα σκουπίδια! Μάλιστα τελευταία ο κτηνίατρος αρνούνταν να καταθέσει στην επιτροπή της ΕΕ παρά τα καλέσματα ως κατηγορούμενος.

The post Οργισμένη η Μαρία Καρυστιανού: Η διεφθαρμένη Ούρσουλα Φον ντερ Λάιν “ξεπληρώνωντας γραμμάτια” βάζει πλάτη στη συγκάλυψη των Τεμπών! appeared first on e-synews.gr.



source https://www.e-synews.gr/2024/08/23/orgismeni-i-maria-karystianoy-i-dieftharmeni-oyrsoyla-fon-nter-lain-xeplironontas-grammatia-vazei-plati-sti-sygkalypsi-ton-tempon/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια