ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αποκάλυψη σοκ απο την “Le Figaro”: Η Ελλάδα αύξησε κατα 222% τους λάθρομετανάστες στην Ελλάδα… Απόφαση Μητσοτάκη για φτηνά εργατικά χέρια που ζητούν οι εγχώριοι ολιγάρχες!

Αποκάλυψη σοκ απο την “Le Figaro”: Η Ελλάδα αύξησε κατα 222% τους λάθρομετανάστες στην Ελλάδα… Απόφαση Μητσοτάκη για φτηνά εργατικά χέρια που ζητούν οι εγχώριοι ολιγάρχες! e-synews.gr

Σοκ απ’ την γαλλική “Le Figaro”. Αυξήσεις 222% των παρανόμων λάθρο μεταναστών στην Ελλάδα! Πολιτική απόφαση του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της ΝΔ είναι τα φτηνά εργατικά χέρια που ζητούν τα αφεντικά τους οι εγχώριοι ολιγάρχες και αυτοί εκτελούν.

The post Αποκάλυψη σοκ απο την “Le Figaro”: Η Ελλάδα αύξησε κατα 222% τους λάθρομετανάστες στην Ελλάδα… Απόφαση Μητσοτάκη για φτηνά εργατικά χέρια που ζητούν οι εγχώριοι ολιγάρχες! appeared first on e-synews.gr.



source https://www.e-synews.gr/2024/09/01/apokalypsi-sok-apo-tin-le-figaro-i-ellada-ayxise-kata-222-toys-lathrometanastes-stin-ellada-apofasi-mitsotaki-gia-ftina-ergatika-cheria-poy-zitoyn-oi-egchorioi-oligarches/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια