ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Oμάδα κορυφαίων Ιαπώνων επιστημόνων, παρουσίασε λεπτομερώς τα ευρήματά τους μετά απο ανασκόπηση ερευνητικών εργασιών – Τα εμβόλια Covid φτιάχτηκαν για να σκοτώνουν!

Oμάδα κορυφαίων Ιαπώνων επιστημόνων, παρουσίασε λεπτομερώς τα ευρήματά τους μετά απο ανασκόπηση ερευνητικών εργασιών – Τα εμβόλια Covid φτιάχτηκαν για να σκοτώνουν! e-synews.gr

Τα ανησυχητικά ευρήματα παρουσιάστηκαν στο κοινό κατά τη διάρκεια  συνέντευξης Τύπου κατά την οποία κορυφαίοι ιατρικοί επιστήμονες παρουσίασαν «χιλιάδες ερευνητικές εργασίες» που συνδέουν τα εμβόλια mRNA του Covid-19 με μια σειρά από παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της έκρηξης σπάνιων και επιθετικών μορφών Καρκίνος. Ο καθηγητής Yasufumi Murakami από το Πανεπιστήμιο Επιστημών του Τόκιο περιέγραψε τα εμβόλια ως «τοξικό γονίδιο» και ζήτησε επειγόντως να απαγορευθούν οι λήψεις mRNA παγκοσμίως.

The post Oμάδα κορυφαίων Ιαπώνων επιστημόνων, παρουσίασε λεπτομερώς τα ευρήματά τους μετά απο ανασκόπηση ερευνητικών εργασιών – Τα εμβόλια Covid φτιάχτηκαν για να σκοτώνουν! appeared first on e-synews.gr.



source https://www.e-synews.gr/2024/09/05/omada-koryfaion-iaponon-epistimonon-paroysiase-leptomeros-ta-eyrimata-toys-meta-apo-anaskopisi-ereynitikon-ergasion-ta-emvolia-covid-ftiachtikan-gia-na-skotonoyn/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια