ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας και γνωστικής έκπτωσης

Η κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας και γνωστικής έκπτωσης e-synews.gr

Η κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας και γνωστικής έκπτωσης Μια νέα μελέτη, κατέληξε στο συμπέρασμα πώς η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο άνοιας και γνωστικής έκπτωσης. Τα αποτελέσματά της δημοσιεύτηκαν διαδικτυακά στο ιατρικό περιοδικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας «Neurology». Στην έρευνα μελετήθηκαν δεδομένα για την υγεία και […]

The post Η κατανάλωση επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας και γνωστικής έκπτωσης appeared first on e-synews.gr.



source https://www.e-synews.gr/2025/01/17/i-katanalosi-epexergasmenoy-kokkinoy-kreatos-ayxanei-ton-kindyno-anoias-kai-gnostikis-ekptosis/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια